Expres

„E multă linişte, dar şi mai multă durere”

„E multă linişte, dar şi mai multă durere”. Colegii de la Spitalul de Copii deplâng plecarea brutală a Alexandrei, asistenta medicală ucisă la Șimon. Sfârșitul cumplit al celor doi tineri soți Pepene din Șimon (comuna Bran) i-a şocat și îndurerat pe toți cei apropiați și pe colegii de serviciu. Chiar și mulți oameni care nu i-au cunoscut sunt întristați și revoltați.

Îngrijea copii bolnavi de cancer

Nicolae a fost paramedic timp de 15 ani la ISU Braşov, având postul în comună. Soţia lui, Alexandra, era asistentă medicală. Îngrijea copii bolnavi de cancer, de mai bine de 10 ani, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Braşov Braşov.
Colegii ei i-au adus un emoționant omagiu, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a spitalului.

„E multă linişte, dar şi mai multă durere, căci ne-am strâns cu toţii, noi, ce i-am fost colegi şi prieteni din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Braşov, din nou să deplângem plecarea din mijlocul nostru a colegei noastre Pepene Alexandra Ioana. A plecat prea repede, dar mai ales prea dureros şi mult mult prea brutal. Ne-a lăsat înmărmuriţi şi îndureraţi.
Ce cuvinte ar putea exprima ceea ce ea a reprezentat pentru noi toţi, dar mai ales pentru colectivul din care făcea parte? Că era tânără şi frumoasă asta am putut vedea şi ştiam cu toţii, dar noi mai ştiam şi că frumuseţea şi delicateţea chipului ei oglindeau frumuseţea sufletului ei. Ştiam, în nopţile şi zilele pline de zbucium ale secţiei de hemato-oncologie, că o găseai şi pe ea liniştită, profesionistă, mereu cu un zâmbet şi mai ales mereu cu un cuvânt de speranţă pentru copiii atât de bolnavi, dar în egală măsură şi pentru noi, ceilalţi, părinţi şi medici.
E greu să scriu despre Alexandra la timpul trecut când de fapt mereu credeam, că viitorul îi stă în faţă. Deşi a plecat între stelele ocrotitoare şi blânde, făptura ei ne va fi mereu alături, amintindu-ne că, deşi putem ucide cu brutalitate frumosul, delicateţea, omenia, bunătatea, ele nu vor fi niciodată uitate. Draga mea, nu te vom uita niciodată, dar mai ales nu vom uita dăruirea ta în îngrijirea copiilor. Dumnezeu să îţi ocrotească drumul şi calea în Lumină”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button