Expres

Duș inedit la mansardă într-o pensiune din Brașov (video)

Duș inedit la mansardă într-o pensiune din Brașov. Un turist român a avut o surpriză neplăcută, dar ușor amuzantă, după ce și-a rezervat un pachet turistic într-o pensiune din Brașov.
Bărbatul s-a filmat pe TikTok cum face duș. El trebuie să-și scoată capul pe geam, direct pe acoperiș, fiindcă spațiul e prea mic pentru înălțimea sa. Se pare că locul a fost gândit doar pentru o baie relaxantă, unde să stai întins în cadă, altfel ești nevoit să scoți capul pe geam, așa cum a făcut și turistul mers în vacanță la Brașov. Baia este situată la mansardă, poate și restul camerei.
Videoclipul făcut de turist a fost postat pe TikTok, ajungând imediat viral. Turistul a povestit întâmplarea pe rețelele sociale, acolo unde a postat și pozele mai mult decât grăitoare.

„Nu vă speriați! Sunt la cazare, la Brașov. Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam. Ce ziceți? Ce cazare faină. Deci sunt în vană cu picioarele și cu capul afară, că altfel nu poți sta în picioare. Aoleu. Ce să facem? Ăsta e geamul unde am ieșit afară cu capul, altfel nu poți sta. Asta e la Brașov”, a scris turistul pe rețelele sociale.

Comentariile amuzate și amuzante din partea internauților au curs valuri.

„Se face economie, doar deschizi geamul când plouă”.
„Rămâi conectat cu priveliștea de afară”.
„Se usucă părul numai bine, natural, cât timp te speli pe corp”.
Vezi råsåritul/apusul soarelui…Dacå începe ploaia nici nu mai consumi apa”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button