Expres

După Ozzy, Bella! „Încercați să o opriți și anunțați stăpânii”

Cazul lui Ozzy, beagle-ul care a ajuns înapoi în brațele stăpânei sale, după mai multe zile de căutări intense (el pierzându-se pe munte), se repetă. De această dată este căutată Bella, o cățelușă care s-a rătăcit după ce s-a curentat într-un gard electric.

S-A PIERDUT BELLA! 
Cățelușa din poză s-a curentat într-un gard electric și a fugit speriată pe drumul spre schitul Colții Chiliilor, din Zărnești. Bella are lesă și zgardă roșie la gât și aceleași bandane ca în fotografie.
Dacă cumva o vedeți prin Zărnești, Plaiul Foii sau în Piatră Craiului încercați să o opriți și anunțați stăpânii imediat.
Tel 0740610357 sau 0743198588
Laura Tudor”
, au scris salvamontiștii brașoveni.

Potrivit stăpânei, Bells este metiș de ciobănesc cu caucazian, în vârstă de 2 ani, blândă, prietenoasă, sterilizată.
„”Rugăm astăzi pe cei ce sunt pe traseele din zona Plaiul Foii, Zărnești, Piatra Craiului și împrejurimi dacă o vedeți pe Bella să ne contactați la numerele de telefon 0740 610 357 și 0743198588.
Mulțumim tuturor pentru sprijin!
“, a scris Laura Tudor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Am avut si noi o cotarla pe aici, latra putinisme, raspundea la numele de barbughe. A disparut de la o vreme dar nu-i bai, noi nu ii ducem lipsa. Daca o vede careva sa il anunte direct pe putin.

Ultima modificare a 9 luni în urmă de către Willy
Back to top button