Expres

După ce a picat examenul auto de 12 ori și-a angajat o sosie

După ce a picat examenul auto de 12 ori și-a angajat o sosie.

Un bărbat cu origini ghaneze care a picat proba teoretică la examenul auto de 12 ori și-a angajat sosia pentru a merge să dea examenul în locul lui. Serge, un emigrant ghanez care locuiește în Grammont, Belgia, a picat de 12 ori examenul pentru a intra în posesia unui permis de conducere belgian. El avea un permis de conducere din țara lui care însă nu era valabil în Belgia. A încercat să promoveze examenul însă se pare că norocul nu era de partea lui. Sătul de eșecurile repetate, Serge a avut o idee: să-și trimită sosia în locul lui, potrivit La Libre.

Julien, care este de origine congoleză, a fost cel care l-a ajutat pe Serge cu planul. Nu numai că arăta oarecum asemănător, dar, cel mai important, obținuse deja permisul de conducere belgian. Așa că Serge s-a gândit că va fi „protagonistul” perfect. Cei doi s-au înțeles ca Julien să susțină examenul teoretic în locul lui Serge la Mons, în Valonia, unde auziseră că examinatorii ar fi mai indulgenți decât cei din Flandra. Totuși, ajuns acolo, planul nu a mers așa cum și-a dorit Serge.

Deși semănau, existau anumite diferențe vizibile care l-au făcut pe unul dintre polițiștii examinatori să-și pună un semn de întrebare. Planul lor a fost ușor distrus și, din păcate pentru Serge, nici a 13-a oară nu a fost cu noroc pentru el. Nu numai că nu a promovat examenul teoretic, dar acum are și probleme cu legea.

Fără vigilența examinatorului, persoana și-ar fi primit permisul de conducere, deși nu este capabilă să conducă pe drumurile noastre”, a spus procurorul. 

Bărbatul din Ghana riscă o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, în timp ce pentru Julien procurorii au cerut două sute de ore de muncă în folosul comunității.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button