Expres

Două gemene s-au aruncat de la etajul 3

Două gemene s-au aruncat de la etajul 3. Două fete în vârstă de 12 ani, surori gemene, s-au aruncat de la etajul trei al unui bloc din Spania. Doar una dintre ele a supraviețuit, ajungând în stare gravă la spital.

Ambele au lăsat bilete de adio pe balcon înainte de a face gestul extrem. Alana a scris că nu a mai putut face față hărțuirii de la școală, deoarece ea se considera a fi băiat. Leila a scris că a făcut gestul în solidaritate cu sora ei.

Bunica fetelor a declarat că ambele au fost hărțuite la școală. Discriminarea ar proveni din naționalitatea surorilor și identitatea sexuală a uneia dintre ele, potrivit Larazon.es.

M-am săturat să fiu agresată la școală, nu mai suport. Vreau să fiu fericită, dar evident că voi suferi toată viața și am luat decizia de a nu continua”, a scris Alana.

„Îmi cer scuze tuturor, știți cât de mult o iubesc pe sora mea, am văzut tot bullyingul de care suferă, o să fac ce decide ea. O voi însoți oriunde dorește”, a lăsat scris și Leila în biletul de adio.

Leila este cea care a supraviețuit, însă are probleme la nivelul unui plămân și va trebui să facă o operație la maxilar.

Două gemene s-au aruncat de la etajul 3. Anchetatorii analizează aceste scrisori în care fetele explică motivele sinuciderii lor. Deși se presupune că aceasta este legată de lipsa de înțelegere a identității sexuale a uneia dintre ele, care dorea să fie băiat și să se numească Ivan, și de sprijinul necondiționat al surorii sale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button