Expres

Două infirmiere au dansat la o nuntă îmbrăcate în uniforma Poliției

Două infirmiere au dansat la o nuntă îmbrăcate în uniforma Poliției. Două infirmiere de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui s-au distrat pe cinste la nunta colegei lor. Ca să facă o surpriză sărbătoriţilor şi să ţină şi la tradiţii, invitatele au adus în restaurant găina, îmbrăcate în uniforma Poliţiei, relatează Vremea Nouă.

Imaginile au ajuns rapid în atenţia Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, care a demarat o anchetă. Autorităţile vor să afle cine a fost cel care le-a împrumutat costumaţiile pentru fericitul eveniment.

Evenimentul a avut loc sâmbătă seara, la un restaurant din municipiul Vaslui, iar sărbătoriții au fost un cuplu din Brodoc, care ar fi împlinit 25 de ani de căsnicie.

Printre invitați s-au aflat mai mulți angajați ai Spitalului Județean de Urgență Vaslui, însă două infirmiere s-au făcut cu adevărat remarcate spre finalul petrecerii, când au intrat în sală îmbrăcate în polițiste, nu pentru a amenda pe cineva sau pentru a pune invitații să sufle în etilotest, ci pentru a dansa găina.

Timp de aproximativ 5 minute, cele două femei au țopăit prin fața sărbătoriților și chiar au reușit să smulgă câteva bancnote din mâinile acestora, punând astfel într-o lumină proastă imaginea Poliției Române.

Uniforma de poliție nu poate fi purtată de oricine

Chiar dacă cele două infirmiere nu s-au folosit de această calitate oficială, care implică exercițiul autorității de stat, ele trebuiau să aibă în vedere că uniforma de poliție nu poate fi purtată în orice împrejurare și de către oricine.

Două infirmiere au dansat la o nuntă îmbrăcate în uniforma Poliției. În “horă” a intrat și Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, care urmează să stabilească cum au ajuns cele două petrecărețe în posesia uniformelor de poliție.

„Cu privire la postarea apărută în spațiul public, pe o rețea de socializare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: cele două persoane prezentate nu sunt angajate ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări urmând ca, la finalizarea acestora, sa fie dispuse măsuri legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Filmulețul poate fi urmărit AICI


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Eh! Ce bine o duc unele!!! Nu ca mine, prin gara. Haleu!

Mama lu ma-ta
Răspunde la  Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

viligheiule, mai bine ma balegam decat sa o fat pe ma-ta.

Back to top button