Expres

Două asistente medicale s-au distrat pe manele în timpul programului

Două asistente medicale s-au distrat pe manele în timpul programului. Două asistente medicale de la Spitalul Rovinari au facut live pe tik tok în timpul programului de lucru. În filmare cele două ascultă manele, iar una dintre ele pare că vorbește la un telefon fix. Asistenta medicală care filmează clipul pare marcată de melodie și încearcă să cânte și ea. Chiar o lovește peste mână pe colega ei, să nu mai vorbească la telefon. Filmarea a fost făcută publică sâmbătă, pe o rețea de socializare.

Constantin Podaru, managerul Spitalului din Rovinari, a declarat că filmarea nu este recentă, e de la începutul acestui an, mai exact în luna ianuarie. Cele două asistente medicale au fost sancționate, în urma propunerilor făcute de o Comisie de disciplină din spital. Constantin Podaru nu a precizat în ce a constat sancțiunea, însă le-a pus în vedere angajatelor să își respecte obligațiile pe care le au în fișa postului și să nu mai desfășoare alte activități.

Două asistente medicale s-au distrat pe manele în timpul programului. De asemenea, cele două asistente medicale au fost înștiințate că, în cazul unei alte abateri disciplinare, le va fi desfăcut contractul individual de muncă.

Credit foto Antena 3


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Ete scârț! Cate liveuri nu am facut si eu din gara intre doua trenuri si nu s-a sifonat nimeni. Din contra, parca ma stie lumea mai bine, cum soseste garnitura cum ma cauta clientii din priviri. Of, of!

Mama lu mă-ta
Răspunde la  Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

viligheiule, mai bine mă bălegam decât s-o făt pe mă-ta. Că, așa, nu mai slobozea ea pe lume un bețiv deviant homalău. Deci „live”-uri făceai când erai pescuit? Să te citez: „Te trezesti a doua zi din betie si te… Citeşte mai mult »

Back to top button