Expres

Dorian Popa, printre victimele lui Călin Donca

Dorian Popa, printre victimele lui Călin Donca. Imperiul construit de Călin Donca pare că se prăbușește din ce în ce mai tare, după ce milionarul a fost arestat. Persoanele care au investit în afacerile sale, printre care și Dorian Popa, acuză că niciunul dintre partenerii lui Donca nu mai răspund la telefon.

Dorian Popa, una dintre victimele escrocheriilor milionarului Donca a declarat că nu știe ce se întâmplă cu banii pe care i-a investit și că este posibil să fie părtaș unei escrocherii.

Sunt şocat, sunt consternat şi, în acelaşi timp, debusolat pentru că nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu ce urmează cu investiţiile noastre. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie! Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este un fel de ceaţă totală!”, a declarat Dorian Popa, relatează Observator.

După ce Călin Donca a fost arestat, procurorii DIICOT au confiscat trei dintre autoturismele de lux deținute de milionar. În cadrul aceluiași dosar este cercetată și Orianda, soția milionarului, scăpată de arest.

Donca a făcut avere din vânzarea panourilor fotovoltaice, din imobiliare şi criptomonede. Călin Donca a reușit să se facă cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, devenind ulterior influencer în mediul on-line, unde dădea sfaturi despre cum să ajungă la fel de bogați ca el.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button