Expres

Doliu în showbiz după decesul unei tinere care era make-up artist celebru în România

Este doliu în showbiz după decesul unei tinere de 35 de ani, care era make-up artist celebru în România… Anca Molnar s-a stins din viață după aproximativ un an de luptă cu o boală cruntă.

În anul 2023, comunitatea din care făcea apel pentru a obține donații pentru a achita tratamentul de care avea nevoie Anca.
Tânăra a fost operată anul trecut, în Turcia, pentru îndepărtarea unei tumori, iar boala părea în remisie, dar, din nefericire, a reapărut mai agresivă.
Astăzi, 11 iunie, după o luptă cruntă cu propriul corp, make-up artistul din Timișoara a încetat din viață.


Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei, poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi, cu orele 18.
Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o oră pe care o vom anunță ulterior
”, a scris soțul Ancăi Molnar, Claudiu Molnar, pe Facebook.

„În urma cu mai puțin de un an, OMUL  Molnar Anca se întâlnea abrupt cu o boală cruntă, un diagnostic care în România nu-i mai oferea nici o șansă…
A mers în Turcia,  s-a operat și a început plină de speranță, lupta cu boala. Și Anca a luptat bine. Tumoarea ei a intrat în remisie…
Dar și boala a luptat cu un sistem imunitar deficitar, iar Anca Molnar se regăsește astăzi în fața unei alte runde cu boala. Se află în Turcia, unde mâine va avea o a doua operație pe creier de extirpare a unei noi tumori.
După aceea, va urma o perioada lungă de recuperare (…)”, scria soțul Ancăi, în luna martie a acestui an. Din nefericire, eforturile de a o salva pe tânără au fost zadarnice…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button