Expres

Doliu în rândul pompierilor. S-a stins un fost șef ISU

Este doliu în rândul pompierilor, după ce s-a stins un fost șef ISU. Mai exact, este doliu în rândul pompierilor prahoveni.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Prahova a anunțat că a decedat colonelul (r) Burloi Gheorghe Marin. El a avut timp de 5 ani funcţia de inspector şef al ISU Prahova.


El s-a născut la data de 08.08.1954, în localitatea Pogoanele, judeţul Buzău. A absolvit Şcoala de ofiţeri – arma Pompieri, iar în data de 20.08.1976 a fost repartizat la Grupul de Pompieri al judeţului Prahova.

În luna august a anului 2004 a fost numit în funcţia de inspector şef al ISU Prahova.

A purtat uniforma de pompier timp de 33 de ani.

Funeraliile cu onoruri militare vor avea loc sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 12:00, la Biserica „Sfântul Andrei” situată pe str. Andrei Mureşanu din municipiul Ploieşti.


„Ne exprimăm întreaga compasiune şi adresăm sincere condoleanţe familiei îndoliate şi tuturor celor care l-au iubit şi apreciat pe colonelul  (r) Burloi Gheorghe Marin”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

O specială mai puțin.
33 de ani vechime… Cu cât avea pensia mai mare decât salariul? De cîți ani era pensionar?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare