Expres

Doliu în rândul pompierilor. S-a stins un fost șef ISU

Este doliu în rândul pompierilor, după ce s-a stins un fost șef ISU. Mai exact, este doliu în rândul pompierilor prahoveni.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Prahova a anunțat că a decedat colonelul (r) Burloi Gheorghe Marin. El a avut timp de 5 ani funcţia de inspector şef al ISU Prahova.


El s-a născut la data de 08.08.1954, în localitatea Pogoanele, judeţul Buzău. A absolvit Şcoala de ofiţeri – arma Pompieri, iar în data de 20.08.1976 a fost repartizat la Grupul de Pompieri al judeţului Prahova.

În luna august a anului 2004 a fost numit în funcţia de inspector şef al ISU Prahova.

A purtat uniforma de pompier timp de 33 de ani.

Funeraliile cu onoruri militare vor avea loc sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 12:00, la Biserica „Sfântul Andrei” situată pe str. Andrei Mureşanu din municipiul Ploieşti.


„Ne exprimăm întreaga compasiune şi adresăm sincere condoleanţe familiei îndoliate şi tuturor celor care l-au iubit şi apreciat pe colonelul  (r) Burloi Gheorghe Marin”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

O specială mai puțin.
33 de ani vechime… Cu cât avea pensia mai mare decât salariul? De cîți ani era pensionar?

Back to top button