Expres

Doliu în Pro TV

Doliu în Pro TV.

Unul dintre cei mai vechi oameni din post, și printre cei mai de încredere pentru fostul proprietar Adrian Sârbu, cameramanul Marius Timcu, a murit. Toți colegii săi îl alintau ”Foca” și se amuzau pe seama reacției lui la unele momente. Marius, pe numele real, a plecat prematur din această lume și făcea parte din producția Protv-ului încă din anul lansării postului de televiziune, 1995.

Actrița Nuami Dinescu, care a lucrat ani buni la emisiunea ”Teo Show”, a anunțat întristată pierderea fostului său coleg. Ea și-a amintit și de clipele frumoase alături de acesta, când făcea pe toată lumea să rădâ și să mai uite de agitația muncii și care a mărturisit că această pierdere a lăsat un gol imens în viața sa și în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut.

„(…) Îmi vine sa plâng, îl vad lângă camera lui, împărțind niște biscuiți cărora le făceam reclamă, era ca un copil mare și bun. Niciodată ranchiunos, blând și respectuos și timid.  Îl chema Marius, dar noi îi ziceam Foca. Focuța. Noi eram fericiți și râdeam cu Foca, era bun și tonic și coleg desăvârșit. Știu că timpul trece peste noi toți, încerc să înțeleg mereu când pleacă cineva încerc, dar uite, nu-mi iese.  Doar lacrimi și adânci păreri de rău pentru un om bun de care era încă nevoie pe aici. Să te odihnești în pace, dragă Marius. Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost în viață”, a scris Nuami Dinescu pe facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Din latrina propagandistă protevea? Ăia de au lăudat, de-a lungul timpului, tot ce nu e normal în societate? Hai și cu esca, hăndelul de CI-ist dedu, busu… Chiar, de ce a murit? Cauza e secretă? Nu doar subită? Câte doze… Citeşte mai mult »

Alf
3 luni în urmă

Inițial, a fost cameraman în Tvr, dar s-a găsit un prost, să-l calce în picioare de parcă îl știa din grădiniță! Cine pana mea e Barbu Gh? Nume inventat, de scris ceva oribil la adresa unui om excepțional! Cum să… Citeşte mai mult »

Back to top button