Expres

Doliu în PNL

Doliu în PNL! Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu din Constanța a murit în cursul zilei de joi, la vârsta de 73 de ani, din cauza unei boli incurabile. Era unul dintre cei mai longevivi primari, având șase mandate la activ.
Acesta fusese diagnosticat cu o boală cruntă, în urmă cu câteva luni. În tot acest timp, edilul s-a luptat pentru viața lui, fiind internat în spital.

Doliu în PNL. În urmă cu câteva zile a fost externat, pentru a-și continua tratamentul acasă. Din nefericire, Gheorghe Grameni a pierdut lupta cu viața.

O veste șoc pentru noi toți din PNL Constanța, primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, a luat drumul spre pacea eternă. Astăzi, am pierdut un coleg, un prieten un om dedicat comunității. Va rămâne în amintirea noastră, acel om simpatic, simplu și sfătos care era mereu zâmbitor și cu vorbele pline de povață.

Domnul Grameni a fost exponentul unei generații care a trecut prin multe greutăți, având o singura armă, optimismul și caracterul de oțel. Un luptător energic în urmă câruia vor rămâne proiectele făcute în comună. Condoleanțe familiei și celor apropiați“, este mesajul transmis de liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, pe contul său de Facebook.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
10 luni în urmă

Și ce ne interesează pe noi? Să îl „plângă” brotacii, dacă au de ce. Chiar, politrucul avea 73 de ani, deci care ar fi „șocul”? Ăsta e șoc: „Tragedie de Halloween: o tânără de numai 19 ani a murit subit… Citeşte mai mult »

Back to top button