Expres

Doliu în muzica populară

Doliu în muzica populară

Alina Popa, o talentată interpretă originară din Oltenia, a murit la doar 23 de ani. Solista a încetat din viață la începutul săptămânii curente, pierzând bătălia cu o boală nemiloasă.

Pe 22 ianuarie, Alina Popa și-a luat rămas-bun de la lumea pământească, lăsând în urmă o familie și apropiați întristați. Vestea morții sale a generat un val de durere și tristețe în rândul celor care au cunoscut-o și au apreciat talentul și personalitatea sa.

„La mulți ani tuturor! Anul meu a fost unul greu…., sper ca 2024 să vină cu lucruri frumoase si binecuvântări ! Să fiți sănătoși!”, a fost mesajul scris de Alina Popa la finalul anului trecut.

Mesajele de condoleanțe și tristețea au inundat rețelele de socializare, unde cei care au fost marcați de prezența Alinei Popa au exprimat durerea pierderii. Cu o carieră muzicală promițătoare și o prezență captivantă pe scenă, tânăra artistă a lăsat o amprentă profundă în lumea muzicii populare din Oltenia.

„Prietena mea, au trecut câteva zile de când am vorbit, nu aveai o stare așa de bună precum voiam eu să aud despre tine, mi-ai promis că vei fii puternică și vei reuși, mi-ai promis că după ce vei învinge această boală urâtă care ți-a marcat toată viața, care ți-a distrus ultimii ani de carieră, de viață … vei fi din nou cu noi, vei zâmbi, vei fi fericită, ne vei cânta, ceea ce îți plăcea ție cel mai mult să faci, însă Dumnezeu a ales să ni te ia de aici, prea devreme. Te iubim, Alina noastră și nu te vom uita niciodată!”, a fost mesajul unui apropiat.

Sursa foto: Facebook


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button