Expres

Doliu în lumea muzicii

Doliu în lumea muzicii.

Toboșarul Arianei Grande s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Anunțul a fost făcut, luni dimineața, chiar de soția acestuia, prin intermediul paginii personale de Facebook.

Aaron nu a fost doar un toboșar incredibil de împlinit, admirat de mulți pentru talentul său inegalabil și pasiunea din muzică, ci a fost și un tată devotat pentru prețiosul nostru fiu, August. Dragostea, îndrumarea și căldura lui au fost pilonii familiei noastre, iar absența lui lasă un gol pe care cuvintele nu-l pot descrie“, a scris ea.

Aaron Spears a fost producător muzical și toboșar, originar din Washington și nominalizat la premiile Grammy. De-a lungul carierei a cântat cu artiști precum Ariana Grande, Usher și Britney Spears, notează FOX5DC.

Nu pot să mă obișnuiesc cu asta. Cu toții am fost incredibil de norocoși să îl cunoaștem pe Aaron. Cea mai strălucitoare lumină absolută a unei ființe umane. Întotdeauna cel mai amabil, mereu zâmbitor. Sunt atât de onorată și recunoscătoare că drumurile noastre s-au intersectat și că am petrecut atât de mult timp foarte special împreună”, a declarat Ariana Grande într-o postare pe Instagram.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button