Expres

Doi soți s-au intoxicat de la mustul fermentat

Doi soți s-au intoxicat de la mustul fermentat.

Un bărbat de 85 de ani și o femeie de 74 de ani din Tulcea sunt în stare critică, după ce s-au intoxicat cu bioxid de carbon provenit de la mustul fermentat. Un echipaj SMURD și unul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit azi pentru scoaterea a două persoane căzute în beciul locuinței, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112. 

Cele două persoane au fost extrase și predate echipajelor medicale. Potrivit ISU Tulcea, ambele persoane se aflau în stare de inconștiență.

În acest moment se efectuează manevre de resuscitare a femeii, iar bărbatul a fost transportat la spital. Acesta respira, însă era inconștient”, transmite ISU Tulcea.

Pompierii recomandă prudenţă maximă pentru a evita cazurile de intoxicație cu bioxid de carbon, acumulat în beciurile proprii.

„Nu se permite intrarea în încăperi în care vinul fermentează, dacă nu există ventilație corespunzatoare. Dacă mergeți în astfel de încăperi, anunțați pe cineva, iar dacă suspectați că deja există o victimă, nu mergeți după ea pentru că vă expuneți pericolului. Indicat este să apelați după ajutor, sunând la 112. Mai mult, sunt susceptibili de a se intoxica în beciurile unde fermentează vinul, cei cu probleme respiratorii și cardiace”, potrivit ISU Tulcea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button