Expres

Doi brașoveni au primit distincții de la Mitropolitul Ardealului

Doi brașoveni au primit distincții de la Mitropolitul Ardealului.

După cum am anunțat aici, în prima duminică de după hram, în Biserica „Buna Vestire” din Brașov a fost săvârșită Sfânta Liturghie arhierească, de către Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi din care au făcut parte protopopul de Brașov, preotul Dănuț Benga, protopopul de Bran-Zărnești, preotul Ioan Manea, diaconi și alți slujitori ai sfintelor altare.
La finalul Sfintei Liturghii, doi brașoveni au primit distincția Crucea Șaguniană pentru mireni de la Înaltpreasfințitul Laurențiu: col. dr. Mihai Bogdan Alexandrescu și Vasile Gheorghe.
„Omul credincios dăruiește cu bucurie și din tot sufletul valorilor neamului său strămoșesc. Această distincție este în primul rând acordată Armatei Române, instituției pe care o reprezint, oamenilor care fac parte din aceasta. (…) Onoare, bucurie, dragoste și credință, așa să ne ajute bunul Dumnezeu”, a mulțumit col. dr. Mihai Bogdan Alexandrescu.
La rândul său, colonelul a oferit Înaltpreasfințitului părinte Mitropolit Laurențiu Streza un tablou al instituției pe care o reprezintă, Cercul Militar Brașov, realizat de un pictor contemporan într-o tehnică de gravură lițată.

Sursa foto: mitropolia-ardealului.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 luni în urmă

Ce se premiază paraziții unii pe alții. Geme țara de ,,doctori”. Colonei, generali. Toți după chipul și asemănarea lui măCiucă.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

Geme tara si de latrai putinisti propagandisti. Toți după chipul și asemănarea lui barbughe.

Back to top button