Expres

Discuții pentru deschiderea de noi rute aeriene de la Brașov

Discuții pentru deschiderea de noi rute aeriene de la Brașov

La Brașov, în perioada 10-11 noiembrie, s-a desfășurat Adunarea Generală a Asociației Profesionale a Controlorilor de Trafic Aerian din România. Au participat și Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, și Alexandru Anghel, directorul general al Aeroportului Internațional Brașov.

„Cu acest prilej, am discutat cu Marius Adrian Cojoc, directorul general al Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA, despre stadiul implementării turnului de control remote. Dar şi despre angajarea personalului de specialitate care se va ocupa de dirijarea zborurilor pe Aeroportul Braşov”, a declarat Adrian Veștea.

Discuții pentru deschiderea de noi rute aeriene de la Brașov

Președintele CJ Brașov a discutat și cu oficiali ai câtorva companii aeriene importante ce operează pe aeroporturile din România: „Am purtat un dialog eficient cu privire la intenţiile acestora de a deschide rute aeriene de la Braşov”.

Printre temele operaţionale abordate de controlorii de trafic întruniţi la Braşov s-a regăsit şi una care vizează direct Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav. Anume, prezentarea zonei controlate Braşov şi a stadiului implementării acesteia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Întâi să-l vedem terminat. Că, altfel, se pot iniția tratative și pentru misiuni spre Galaxia Andromeda, nu doar spre Tel Aviv, Chișinău și Stambul.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare