Expres

Directorul unei bănci a murit electrocutat

Directorul unei bănci a murit electrocutat.

Directorul Sucursalei CEC Bank Vaslui, Adrian Tonița, a murit, ieri seară, electrocutat în timp ce voia să instaleze niște panouri solare pe casa sa din Bârlad, după ce ploaia s-a oprit, potrivit presei locale..

Localnicii cred că este vorba despre un blestem, pentru că în urmă cu 8 ani, directorului i-a ars casa. Cei care l-au cunoscut se întreabă ce l-a mânat pe acesta ca după ploaie, să urce pe casă și să-și monteze panourile solare.

Două ambulanțe au intervenit la fața locului și au încercat să îl resusciteze, însă totul a fost în zadar. S-a constatat decesul, iar trupul bărbatului a fost trimis la Vaslui, la Medicina Legală pentru autopsie.

„Nu ne vine să credem! Un om atât de jovial, atât de bun și un profesionist, să plece de lângă noi atât de devreme! Avea doar 56 de ani și toată viața înainte! Moartea sa este una violentă și dacă mă întrebați pe mine, inexplicabilă. Dar probabil că așa i-a fost scris”, a declarat un angajat de la CEC Bank, potrivit vremeanoua.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Era mai bine dacă citeam de-un director de la A.N.A.F. Dar merge și un director de bancă.

Back to top button