Expres

Directoarea unei biblioteci a fost găsită spânzurată

Directoarea unei biblioteci a fost găsită spânzurată. Directoarea Bibliotecii Judeţene din Târgu Jiu, Olimpia Bratu, a fost găsită spânzurată, marţi seara, în incinta instituţiei.
La data de 28 februarie a.c., Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată, prin apel de urgenţă, cu privire la faptul că în incinta unei instituţii publice din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o femeie spânzurată. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Femeia nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul”, a transmis Poliţia Judeţeană Gorj.
Directoarea unei biblioteci a fost găsită spânzurată. Pandurul.ro susține, citând surse, că femeia ar fi lăsat un bilet de adio în care își justifică gestul. În acesta, femeia ar fi vorbit despre un proces de care s-ar fi săturat. 

„Procesul cu creanga este prea mult pentru mine. Iertare!”– acesta este mesajul scurt lăsat de Olimpia Bratu.

Toamna trecută o fetiță de 10 ani care a participat la un eveniment organizat de Biblioteca Județeană, în parcul din Târgu Jiu a fost rănită la mână de o creangă căzută dintr-un copac, iar familia a acționat-o în instanță pe Olimpia Bratu în calitate de organizator.

Directoarea fost găsită de paznic în biroul ei de la mansardă. De obicei lăsa ușa deschisă, dar acum paznicul a găsit ușa închisă. Femeia s-a spânzurat cu o eșarfă de o grindă metalică din biroul său.
Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.
Cercetările continuă, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare