Expres

Direcția de Statistică BRAȘOV caută recenzori / Informații privind PLATA acestora

  • recensamant.jpg

Direcţia Judeţeană de Statistică Braşov a început campania de recrutare a recenzorilor pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor (RPL). Înscrierea persoanelor care doresc să fie recenzori se face până în data de 28 februarie, pe site-ul DJS Braşov, https://brasov.insse.ro/recensaminte/.

Conform datelor transmise de către Direcția Statistică, în municipiul Brașov este necesară recrutarea a 265 de persoane pentru recenzarea față în față și a 11 persoane pentru autorecenzarea asistată.

Condițiile minime pentru înscriere sunt: Studii medii și abilități de operare a unei tablete electronice.

Selecţia persoanelor va fi realizată de către Direcţia Judeţeană de Statistică Braşov, prin Unitatea Judeţeană de Implementare a Recensământului, în colaborare cu Comisia Judeţeană RPL şi Comisiile Locale RPL.

Plata personalului de recensământ, atât pentru recenzorii ARA (autorecenzare asistată), cât și pentru cei care fac recensământul față în față, se va face astfel: Pentru fiecare chestionar completat, recenzorii vor primi 3,5 lei pentru recenzarea locuinței și 7 lei/recenzare persoană.

Având în vedere că trebuie recenzate toate locuințele și persoanele din municipiul Brașov, personalul de recensământ trebuie să fie dispus să lucreze după­amiază și în zilele de sâmbătă şi duminică.

Activitatea recenzorilor pentru autorecenzare asistată şi a recenzorilor prin interviu faţă în faţă, în gospodării, se va desfăşura astfel:
-14 martie -15 mai 2022: Autorecenzare asistată în sedii prestabilite;
-16 mai – 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă în gospodării (cu ajutorul tabletelor).

Mai multe informații despre recesământul populației puteți afla accesând https://www.recensamantromania.ro/ .


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button