Expres

Dintr-o eroare, o femeie s-a trezit cu picioarele și brațele amputate

Dintr-o eroare, o femeie s-a trezit cu picioarele și brațele amputate
Femeii i-au fost amputate brațele și picioarele în urma unui diagnostic incorect de cancer și după un lung calvar medical.
Anna Leonori, în vârstă de 46 de ani, din Terni, Italia, a început de ani de zile o dispută juridică cu diferitele structuri sanitare care s-au ocupat de cazul ei, spitalul Santa Maria din Terni, spitalul Regina Elena din Roma și Ausl Romagna, scrie illgazzettino.it.
Totul a început în 2014, cu diagnosticul unei tumori maligne. Operată la Roma, i-au fost extirpate uterul, ovarele, 40 de ganglioni limfatici și vezica urinară și au fost înlocuite cu una ortotopică.

Abia mai târziu, examenul histologic a răsturnat primele ipoteze, dezvăluind că nu suferea de o tumoare . Dar acesta a fost doar începutul coșmarului. Între infecții, febră și peritonită acută generalizată provocată de perforarea vezicii urinare, drama a culminat cu amputarea membrelor.

Există un proces judiciar

Există un “proces judiciar”, precizează spitalul din orașul umbrian, unul dintre cei implicați spunând că este “sigur de corectitudinea activității medicilor săi”.

Compania “consideră necesar să sublinieze că procesul judiciar, încă deschis, va defini eventualele responsabilități imputabile diferitelor structuri spitalicești care au tratat-o pe doamna”.

Dintr-o eroare, o femeie s-a trezit cu picioarele și brațele amputate. Campioana Bebe Vio s-a ocupat și ea de această chestiune și a ajutat-o pe Leonori în alegerea protezelor, achiziționate datorită strângerii de fonduri de la asociații de voluntariat și persoane private. De un an, Leonori le folosește datorită sfaturilor lui Bebe Vio.

Articole asemănătoare

Vei învăța să te deplasezi dintr-un loc în altul, iar în valize vei avea doar protezele. Vei duce o viață cât mai aproape de normalitate. Nu este un moft, nevoia de a avea o compensație pentru ceea ce am suferit. Trăiesc în fiecare zi cu grija că s-ar putea rupe o piesă, ceea ce m-ar obliga să mă întorc din nou într-un scaun cu rotile“, i-a spus atletul paralimpic.

Sunt conștientă că nu voi mai avea autonomie, dar mi-au redat un minim de demnitate în viața de zi cu zi“, spune Leonori.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
17 zile în urmă

[…] Dintr-o eroare, o femeie s-a trezit cu picioarele și brațele amputate […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button