Expres

DIN ROMÂNIA. Vițică născută fără ochi și coadă!!!

 

S-a întâmplat în localitatea Vânători din județul Neamț.

Potrivit zch.ro, vițica s-a născut acum trei luni, iar proprietarul animalului, Vasile Glodeanu, nu crede că este un… semn divin, explicând: „Am dus vaca la tauri, dar se pare că s-a prins sămânţa de la un taur din al şaptelea neam de-al ei. Nu are ochi şi nici coadă. La ambii ochi nu are globul ocular. Are doar pieliţa de deasupra şi genele. De aceea şi la oameni se spune că nu e bine să te căsătoreşti cu veri sau alte neamuri, că ies anomalii la copii. Aşa şi la animale. Asta este explicaţia că viţica s-a născut fără ochi şi fără coadă. Nu vede nimic, săraca. Îi dau lapte cu biberonul numai în locul de ea ştiut. Mai am două vaci acasă. E o explicaţie ştiinţifică, nu e nici o minune de la Dumnezeu”.

George Glodeanu, veterinarul comunei, a explicat pentru sursa citată: „În localitatea noastră au mai fost foarte puţine cazuri când au fost fătaţi viţei fără coadă, dar până acum fără ochi nu au mai fost. A mai fost un caz cu un viţel fătat cu cinci picioare sau un alt viţel cu un ochi în frunte, acesta din urmă într-o comună din județul Suceava”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button