Expres

De ce nu se mai parfumează Gigi Becali

De ce nu se mai parfumează Gigi Becali

Gigi Becali a renunţat să mai folosească parfum de când a avut revelaţia faptului că parfumul „afemeiază”. Mai mult, afaceristul nu le permite nici angajaţilor să vină parfumaţi la muncă. Dacă îi simte, îi trimite acasă, să-şi schimbe hainele care miros a parfum. 

Latifundiarul spune că sufletul omului trebuie să fie „bărbătesc”, iar folosirea parfumului nu face decât să-i şteargă această calitate şi să-l afemeieze.

De ce nu se mai parfumează Gigi Becali

„Eu am citit «paza celor cinci simțuri» care spune că parfumul îl afemeiază pe bărbat, pentru că sufletul ia pe interior ce are pe exterior. Așa te afemeiază parfumul. Bărbăția este un atribut. Și femeia trebuie să aibă bărbăție, dar se afemeiază prin ce poartă pe exterior. Ce haine poartă, cu ce parfum se dă. Așa se afemeiază sufletul, dar sufletul trebuie să fie tare, să fie bărbătesc. De-asta am aruncat toate parfumurile, nu mai am nimica, gata… Eu, acum, dacă miroase cineva pe la palat și-l simt, întreb cine e și-l trimit acasă, să se schimbe. Sau o femeie care miroase a parfum prea tare… Ea, femeia, prin parfum te atrage, că are afrodisiace. Mie îmi vine să vomit dacă miros. Eu nu suport parfumul, ăsta e dar de la Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali la Antena 3


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

BAAAIIIII… VOI CHIAR VA BATETI JOC DE CITITORI!? Daca nu aveti ce scrie, desi sunt atatea subiecte interesante, grave, importante, lasati-va, dreaqu, de meserie. INCHIDETI SANDRAMAUA SI LA MUNCA, LA BANDA, CU VOI!

Willy
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Nasol! Nasol! Latraul putinist e supi! Nu mai sunt “subiecte interesante, grave, importante”, subiecte de natura sa provoace latraturi propagandistice putiniste? Nimic despre vaccinari, nimic despre doze? Nici macar un deces sau macar un biet lesin, acolo? Cat sa poata… Citeşte mai mult »

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Boschete, nu esti in doliu? A mai crapat un deviant de-al tau.
SMS-ul pe cand?

Willy
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Culcat potaie!

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Deviantule, tu al catalea ”urmaritor” erai? Ai prins ”live” evenimentul? Raspunde, deviantule, raspunde!

Back to top button