Expres

De ce a venit la Brașov procurorul general

De ce a venit la Brașov procurorul general

Zeci de magistrați decid să se pensioneze. Asta pe fondul zvonurilor privind o tăiere a pensiilor de serviciu și o creștere a vârstei de pensionare. Astfel, multe instanțe și parchete din România se confruntă cu o criză acută de personal.

Potrivit stiripesurse.ro, Gabriela Scutea, procurorul general al României, le-ar fi dat asigurări procurorilor din subordine că legislația nu se va modifica. Domnia sa ar fi primit asigurări, la rândul său, de la Ministrul Justiției.

Înșă, așa cum a relatat sursa citată, care are informații din sistem, Gabriela Scutea s-ar fi deplasat la Brașov, pentru a-și depune actele de pensionare. Asta ca un element de siguranță, în caz că legea se va modifica.

  Gabriela Scutea este procuror din 1997, având și o perioadă de procuror stagiar de doi ani. Știripesurse.ro a menționat și că în cazul în care ar ieși la pensie ar putea prelua un post didactic la Universitatea „Transilvania” din Brașov.

  De ce a venit la Brașov procurorul general


  Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

  Google Ads

  Articole asemănătoare

  0 0 voturi
  Evaluarea articolului
  Abonaţi-vă
  Anunțați despre
  1 Comentariu
  Cel mai vechi
  Cel mai nou Cele mai votate
  Păreri in linie
  Vezi toate comentariile
  Barbu Gh.
  1 an în urmă

  Nu așa trebuie procedat. Interzisă pensionarea pe o periodă de 3 ani, spre exemplu, după care se poate da și legea corespunzătoare. Lege inatacabilă, atenție. Oricum, noi, ca țară, suntem o anomalie, oricît ne-ar supăra această idee. Chiar, ce-o recomandă… Citeşte mai mult »

  Back to top button