Expres

De ce a intrat Marian Godină în concediu pentru creșterea copilului

De ce a intrat Marian Godină în concediu pentru creșterea copilului.

Polițistul brașovean a recunoscut că a făcut-o (și) din rațiuni financiare.

„Consider total greșit ca într-o societate precum cea a noastră, în care discriminarea de orice fel se află încă la cote ridicate, o persoană publică, așa cum este Dan Bucura, să afirme pe pagina sa publică, în mai multe rânduri, că e imoral și incorect ca un bărbat să își ia concediu de creștere a copilului”, a declarat Marian Godină.

În continuare, el a precizat: „Nu iau 100 de milioane pe lună, dar n-am ascuns că stau acasă și din criterii financiare. Am făcut niște calcule și este mai avantajos, atât financiar, dar mai ales pentru sufletul meu. La poliție am luni când iau 5.000 de lei și alte luni în care nu iau. Atât îmi intră mie pe card”.

Se știe, pentru creșterea copilului se acordă 85% din veniturile obținute în ultimul an. 

De ce a intrat Marian Godină în concediu pentru creșterea copilului

La Europa FM, polițistul-scriitor a detaliat pe marginea acestui subiect: „Ne aflăm la începuturile acestei «mode», pentru că sunt din ce în ce mai mulți bărbați care aleg să intre ei în acest tip de condeciu în locul mamei. Nu sunt nici pe departe primul polițist care intră în concediu de creștere a copilului. Mai am colegi mulți care au făcut asta, chiar cu ani în urmă. Nu e greu deloc și în momentul de față îmi trăiesc viața la maximum. Probabil, cele mai faine clipe le trăiesc acum, stând acasă alături de copilul meu”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ăsta-i o putoare de om, ce naiba… Și sărac cu duhul.

Willy
1 an în urmă

Sa ne mai si radem: Zice nea Barbu, tacsu lui barbughe latraul putinist, catre masa lui barbughe: – Fa pirando, il duc azi, duminica, pe Gigel al nostru la Zoo… Masa ii raspunde magraonului: – Haleu praleo, lasa puradelul, cine… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Hai „sa ne mai si radem”. Păi cel mai bine ar fi să îi radem pe propagandiștii waxului dar după ce-i radem pe „eroii” în halate albe. Să-i radem pe cei ca vilighei, jumară, nebuna de moldovan, zisă Mengele cu… Citeşte mai mult »

Back to top button