Expres

Adrian Veștea: De când se va zbura de la Brașov

De când se va zbura de la Brașov. Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a vorbit din nou despre Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav (AIBG). E cel mai important proiect de investiții al CJ Brașov, entitatea care construiește primul aeroport din România din ultimii 50 de ani.

Veștea spune că nu are ce să-și reproșeze în privința întârzierii punerii în funcțiune a aeroportului. Recunoaște însă că a greșit dând termene ferme. Și totuși a mai înaintat unul: 15 iunie 2023. Afirmațiile au fost făcute în emisiunea Oneliei Pescaru.

De când se va zbura de la Brașov. Principalele declarații:

„Nu am nimic să-mi reproșez legat de întârzierea operării Aeroportului Brașov-Ghimbav și sunt sigur că, în condițiile date, în România, nimeni nu ar fi putut face mai mult”.

„Infrastructura aeroportului este finalizată. E primul aeroport pe care îl fac, am greșit dând termene, dar am mers pe spusele specialiștilor”.

„15 iunie 2023 este data la care se va zbura de la Brașov si vom avea curse către toate hub-urile importante din Europa”.
Detalii despre destinații aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Remus
1 an în urmă

De când se vor achita datoriile celor care vă slugăresc pe voi cei cu ratatul de aeroport?
Chiar sunteți de….
Vă credeam mai serios d.le Veștea
M.da, totul este politic
Sec ……..

Back to top button