Expres

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Fostul internațional Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, după ce a fost oprit de mai multe ori în trafic, iar polițiștii au descoperit că nu are permis de conducere. În urma anchetei, procurorii au stabilit că Lupu nu are permis de mai bine de 20 de ani, dar cu toate acestea a fost văzut de mai multe ori la volan, susține gândul.

La începutul lunii februarie, judecătorii din Cornetu l-au condamnat la șase luni de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis și au revocat o condamnare mai veche. La această pedeapsă au mai adăugat sporul de o treime, ceea ce a însemnat un plus de o lună și 10 zile. Decizia nu este definitivă, iar fostul internațional a declarat recurs.

Urmează să aibă termen la data de 7 iunie, după ce a beneficiat deja de două amânări, pentru a i se permite să-și angajeze avocat și să-și pregătească apărarea.

Fostul fotbalist a primit senin sentința de 7 luni și 10 zile de închisoare.

„Nu știu dacă o să pot obține suspendarea pedepsei, nu pot să vă spun eu lucrul ăsta. De aia sunt avocați, nu? Da, în primul rând regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău, și martorii au declarat același lucru. Acum, știți cum e în viață, chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate… Până la urma urmei e greșeala mea. Nu aș schimba nimic”, a declarat Dănuț Lupu pentru Gândul.

Sursa citată mai scrie că Dănuț Lupu a încercat de mai multe ori să obțină permisul, dar nu a reușit să treacă de proba teoretică, unde trebuie să completeze un chestionar care are 22 de întrebări.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
3 luni în urmă

ce aparare poate sa mai pregateasca daca a condus fara permis ? ce condamnare e asta de 7 luni dupa ce conduci 20 de ani fara permis ? de ce permite justitia din Romania unor astfel de canalii sa mai… Citeşte mai mult »

Back to top button