Expres

Dan Diaconescu candidează la europarlamentare

Dan Diaconescu candidează la europarlamentare. Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, va candida la alegerile europarlamentare din acest an. Fostul om de televiziune, trimis în judecată pentru sex cu minore, se va afla pe lista partidului Alianța Românilor Digitali, care este fondat de Sorin Voinea.

Vom fi surpriza alegerilor din 2024“, a declarat Sorin Voinea.

În 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru şantaj, fiind eliberat condiționat după aproape 3 ani. În prezent, el are interdicție de a ocupa funcții publice și de a-și exercita profesia de jurnalist, fiind trimis și în judecată în dosarul în care este acuzat de sex cu minore. Interdicția se aplică însă doar în România, nu și în Europa.

Dan Diaconescu a fost apropiat de George Simion, însă relația cu liderul AUR s-ar fi răcit. Omul de televiziune este unul dintre martorii de la căsătoria civilă a liderului AUR, scrie stiripesurse.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button