Expres

Cum vor circula autovehiculele RATBV în minivacanța de 24 ianuarie. Anunț și privind cursele pentru elevi

S-a stabilit cum vor circula autovehiculele RATBV în minivacanța de 24 ianuarie.

În data de 24 ianuarie, mijloacele de transport public de călători vor circula potrivit orarelor valabile unei zile de duminică. Programul va fi valabil și în oraș și pe traseele metropolitane. Luni, 23 ianuarie, autobuzele și troleibuzele vor circula potrivit graficelor corespunzătoare unei zile lucrătoare. Călătorii sunt rugați să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea „Trasee și orare”. Orarul este afișat și în stații.

Cum vor circula…

Ținând cont de faptul că în 23 și 24 ianuarie a.c. nu se vor efectua cursuri în învățământul preuniversitar, în cele două zile nu se vor realiza cursele de transport special pentru elevi în municipiile Brașov și Codlea.      

În ceea ce privește punctele de vânzare ale biletelor și abonamentelor RATBV S.A., acestea vor funcționa în ziua de 23 ianuarie conform orarelor obișnuite unei zile lucrătoare. În ziua de 24 ianuarie, vor funcționa potrivit orarelor valabile în zilele de duminică.

Călătorii pot utiliza pentru plata oricărui tip de bilet sau abonament aplicația „24 pay”, disponibilă în toate mijloacele de transport din municipiul Brașov și zona metropolitană. De asemenea, în toate autobuzele și troleibuzele RATBV plata călătoriei se poate face și direct cu cardul bancar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button