Expres

Cum va fi vremea la mare, de 1 Mai / La Brașov…

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat că această perioadă în care avem ploi, ninsori la munte și vreme rece în general va mai dura cel puțin până săptămâna viitoare, ulterior urmând a înregistra o creștere a temperaturilor.


Meteorologii au emis prognoza până la jumătatea lunii mai. De remarcat că, deși vom avea temperaturi ceva mai crescute, de Paște și 1 Mai vom avea parte de ploi în multe zone ale țării.


În săptămâna 22 – 29 aprilie, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile intracarpatice, dar mai ales în vestul și nord-vestul teritoriului, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.


În săptămâna 29 aprilie – 6 mai, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales ales în regiunile estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

În Constanța sunt prognozate temperaturi de aproximativ 21 – 22 de grade Celsius pe timp de zi și 14 – 15 grade Celsius noaptea. Va fi parțial înnorat, conform prognozei, dar probabilitatea de ploaie va fi scăzută.
Temperaturi de aproximativ 21 – 22 de grade Celsius sunt așteptate și la Brașov, dar cu șanse mari de precipitații în săptămâna cu 1 Mai.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare