Expres

Cum va fi vremea la iarnă

Cum va fi vremea la iarnă.

Mulți români își fac griji pentru cum va fi vremea la iarnă. Se tem de ce prețuri vor fi pe facturile de energie și gaz. Deja, destule persoane au început să facă economie. Ca pe vremea comunismului, stau în locuințe cu șubele pe ele și pe întuneric.

Directorul ANM, Elena Mateescu, a venit cu o veste bună în acest sens.

„Luna octombrie a debutat cu o vreme deosebit de caldă, cu valori de 33 de grade în partea de sud-est, apoi au urmat zile mai răcoroase, așa cum se întâmplă în acest moment, după care la sfârșitul de săptămână vom avea din nou temperaturi de 24-25 de grade.   

În intervalul 10-17 octombrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit. Aceste alternanțe vor fi specifice până în data de 31 octombrie. 

În ceea ce privește iarna 2022-2023, există o probabilitate destul de mare să avem parte de o iarnă mai blândă. Aceste estimări nu exclud posibilitatea să avem intervale pe parcursul iernii în care să vorbim de temperaturi minime de -15 grade sau de precipitații mai abundente”, a declarat directorul ANM la România Tv


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] va fi cea mai lungă din an, având în fapt 25 de ore în loc de 24 de ore. Trecerea la ora de iarnă înseamnă, așadar, că vom dormi mai mult cu o […]

Back to top button