Expres

Cum va fi vremea în week-end / Se așteaptă un nou val de caniculă

Cum va fi vremea în week-end.

În România, după ziua toropitoare de joi, cu furtunile aferente în mai multe zone din țară, temperaturile vor scădea ușor. Răcorirea va fi simțită, însă, mai mult în jumătatea nordică a țării. 

Astăzi, în nord, centru și nord-est se vor înregistra între 25 și 29 de grade, în timp ce în sud se vor atinge între 33 și 37 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în week-end

La finele săptămânii, potrivit Meteo&Radar, vremea va fi frumoasă și însorită în cea mai mare parte a țării. În sudul Olteniei și Munteniei va fi caniculă, iar duminică maximele vor atinge 36-38 de grade.

Conform sursei citate, la începutul săptămânii viitoare este așteptat un nou val de caniculă. De această dată, pragul de 35 de grade va fi depășit pe suprafețe mai extinse, iar în sudul țării mercurul din termometre ar putea urca până la 40-41 de grade Celsius.

Apoi, de marți încolo, temperaturile vor scădea ușor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Cum va fi vremea în week-end / Se așteaptă un nou val de caniculă […]

jonelul
1 an în urmă

Si cand vor fi 60 de grade ca in Spania ?

11 luni în urmă

[…] țara. ANM a emis mai multe avertizări de caniculă. Astăzi, vizat de un cod galben este sudul țării, în timp ce luni toată România este […]

Back to top button