Expres

Cu 160 km/h pe linia Brașov – Sighișoara? Se lucrează, dar finalul e departe (video)

Cu 160 km/h pe linia Brașov – Sighișoara?
CFR Infrastructură a prezentat imagini de pe subsecțiunile Brașov – Apața și Cața – Sighișoara din cadrul tronsonului de cale ferată Brașov – Sighișoara. Noul termen de finalizare a acestor lucrări este decembrie 2025, conform celor mai recente date ale administratorului rețelei naționale de căi ferate.
„Lucrări în șantierul feroviar de reabilitare a liniei cf Braşov – Sighişoara, subsecţiunile:1. Braşov – Apaţa şi 3. Caţa – Sighişoara T1 – 2023. Constructor: Asocierea RailWorks, lider Alstom Transport SA”, se arată în postarea CFR Infrastructură, publicată pe YouTube.


Valoarea contractului pentru aceste subsecțiuni este de trei miliarde de lei. Lucrările sunt realizate în proporție de 22,24%, conform celor mai recente date publicate de CFR Infrastructură, care indică mai nou decembrie 2025 ca termen de finalizare.
În martie 2023, termenul de finalizare a lucrărilor care apărea pe site-ul CFR Infrastructură era aprilie 2024.
Contractul pentru reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, componentă a Coridorului Rin Dunăre, pentru circulaţie la viteze maxime de 160 Km/h; Secţiunea: Braşov – Sighişoara. Subsecţiunile: 1.Braşov – Apaţa şi 3.Caţa – Sighişoara a fost semnat cu asocierea RailWorks – Alstom Transport – Aktor Technical Societe Anonyme – Arcada Company – Euro Construct Trading 98 S.R.L.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] a Coridorului Rin – Dunăre, pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h pe tronsonul Braşov – Sighişoara, cu subsecţiunile Braşov – Apaţa și Caţa – Sighişoara, aflate pe raza unităţilor […]

Back to top button