Expres

Cotidian local cumpărat de un cunoscut om de afaceri

Cotidian local cumpărat de un cunoscut om de afaceri.

„Ziarul de Iaşi”, un titlu cu peste 30 de ani vechime, a fost achiziţionat de Dan Fiterman, om de afaceri originar din Iași și care are active în zona de sănătate, imobiliare, Horeca, acţionar și într-unul dintre cei mai mari producători de medicamente locali, Fiterman Pharma, scrie Pagina de Media.

Dan Fiterman va deţine, de la 1 septembrie, compania care editează „Ziarul de Iaşi”, anunţă reprezentanţii firmei. Anterior acestei tranzacţii, acţionar majoritar al ziarului era redactorul-şef Toni Hriţac.

Dan Fiterman a absolvit Facultatea de Marketing la Iaşi în 2002 și a intrat în compania de imobiliare a familiei.

Dan Fiterman a declarat că :„Societatea are nevoie de o presă sănătoasă, aşa cum are nevoie de oameni sănătoşi. Educaţia prin informaţie autentică şi corect relatată este un pas important către o reacţie informată, baza sănătăţii întregii comunităţi. Presa trece acum printr-un moment de tranziţie generat de schimbările tehnologice, de nevoia de informare constantă, dar exprimată în atât de diverse forme”.

Răspund acestei provocări printr-o nouă investiţie în sănătatea comunităţii. Am ales «Ziarul de Iaşi» pentru că face parte categoric din zona de quality press. Ştiu acest lucru pentru că citesc acest ziar şi îl urmăresc încă de la înfiinţare”, a mai spus el.

Toni Hriţac, cel care a deținut titlul, a declarat că „mare parte din presă s-a tabloidizat, iar reţelele sociale au divizat societatea. «Ziarul de Iaşi» a rămas un canal media quality, un liant comunitar axat pe valori solide, practici deontologice şi sinceritate. Parteneriatul cu Dan Fiterman vine la locul şi momentul potrivit pentru a aborda performant noile provocări.

Un nou site, dezvoltarea echipei editoriale, noi abordări în zona de business, videopodcast şi debating sunt câteva dintre obiectivele prioritare pe care ni le-am propus. Şi înainte de toate va fi, aşa cum am procedat în cei 33 de ani de la înfiinţare, interesul cititorului”.

Cotidian local cumpărat de un cunoscut om de afaceri. Lider al presei regionale, „Ziarul de Iaşi” apare neîntrerupt începând cu 27 mai 1991 şi are un număr de peste 900.000 cititori ai ediţiei print şi online lunar, a mai scris Pagina de Media.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
11 luni în urmă

Ia sa vedem trece comentariul de cenzura?

Willy
11 luni în urmă

Fa de ce mi-ai cenzurat comentariul? Ca am zis ca poate cumpara careva si brosurica mytex, da afara pe repostace si poate aduce ziaristi cum trebuie, nu repostace facebuciste si tiktociste? Te deranjeaza parerea cititorilor? Pai invata meserie atunci.

chilly willy
Răspunde la  Willy
11 luni în urmă

Stai tranchila ..matele nu esti la categoria cititori. Noroc ca sti sa citesti.

Willy
Răspunde la  chilly willy
11 luni în urmă

Bine ca nu sunt la categoria “papagali si lachite” asa ca tine.

Back to top button