Expres

Copiii cântă rock la Bastion, chiar și Imnul Național

Copiii cântă rock la Bastion, chiar și Imnul Național. InkFest 2.0 este cea de-a doua ediție a festivalului născut în 2022, organizat de către InkMusic în jurul câtorva trupe din Brașov, mai mult sau mai puțin underground, și care se va desfășura astăzi, 29 iulie 2023, la Bastionul Artiștilor din Brașov – Bastionul Țesătorilor.
Copiii cântă rock la Bastion, chiar și Imnul Național. InkFest 2.0 vine cu noutăți absolute și anume, pe lângă numărul mai mare de trupe și ore de muzica rock live față de prima ediție, vor fi recitaluri individuale ale copiilor și ale trupelor de copii care studiază la Școala de Muzică InkMusic; apoi, ateliere de muzică, dar și interpretarea în versiune rock a Imnului Național al României, de către membrii trupelor concertante.

Program:
11.00-12.30: Recital al copiilor de la Școala de muzică Inkmusic Brașov
12.30-14.00: Ateliere de muzică (chitară, pian, percuție, canto)
14.00-20.45: Concert rock al trupelor: Watzzy, Ultimul Etaj, Emerald, Blizzart, Nod’N’Papura, Apus, Citybreakers, Goatrocity și Mysery.
20.45-21.00: Interpretarea Imnului Național al României (29 iulie – ziua Imnului)
Prețul biletului este de 49,99 lei și include biletul de intrare la Bastionul Țesătorilor, în valoare de 7 lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button