Expres

Conferențiar universitar, decedat la doar 48 de ani

Este doliu la Universitatea din Oradea, după decesul conferențiarului universitar doctor Liana Meșter. Aceasta a pierdut lupta cu o boala la doar 48 de ani. „Ne exprimăm profundul regret și nemărginita tristețe la despărțirea mult, mult prea timpurie de draga noastră colegă. Nu te vom uita niciodată, draga noastră Liana! Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază! Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, au transmis colegii acesteia într-o postare pe Facebook. Mai multe informații – aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
11 luni în urmă

In … 4, 3, 2,1 secunde incepe si latraul putinist sa latre ca mare specialist in medicina coproculturista ce a devenit mai nou si ne va lamuri el ce si cum.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
11 luni în urmă

Boschete, tu când o mierlești? Sperăm că în curând. Ne dorim să nu apuci revelionul. Așa ar fi corect. Aurolac, de ce nu mai lauzi dozele? Câte waxinuri ți-ai băgat în venă? Ești la zi cu ele? Crotalul electronic îl… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
11 luni în urmă

Cum a murit? De ce a murit?
Deces subit, de acord, dar ceva, ceva acolo? De la un AVC, un cancer galopant…?
Cîte doze avea la activ madama? Făcuse și rapelul la booster? Parcă așa era.

Ultima modificare a 11 luni în urmă de către Barbu Gh.
Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

Ce v-am zis? Prostaletele putinist tot prostalete putinist ramane. Astia asa se nasc, prostaleti, nu devin pe parcurs. Repostaca baga articolul repostat, latraul putinist sare la datorie.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
11 luni în urmă

Aurolacule, aia este. Ghinionul tău că o mierlesc injectații, ăia protejați și imunizați de doze. Iar ghinionul nostru este că tu încă miști. De ce nu răspunzi la întrebări, boschete? Vierme, citește alte ziare/site-uri, cum ar fi ge4pulimedia, bezebeaua… dacă… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

Vazand productia ta de deversari, observ ca numai aici ai halit 3 galeti de rahat. Viata de latrau putinist. Tot cu botul prin haznale. Noroc ca te mai cheama Putin lunar la el in pat sa te mai pidosnareasca un… Citeşte mai mult »

Back to top button