Expres

Concurs pentru debutanți

Concurs pentru debutanți

Casa Mureşenilor din Braşov a dat startul concursului de poezie „Andrei Mureşanu”. Aflat la cea de-a XXI-a ediţie, concursul se adresează celor cărora le place poezia şi scriu poezie și cuprinde două categorii: elevi şi adulţi.

Creaţiile participanţilor, în număr de maxim trei, se vor trimite pe adresa de e-mail a instituţiei: contact@muzeulmuresenilor.ro. Fiecare poezie va fi însoţită de datele de identificare ale autorului: nume şi prenume, număr de telefon şi adresa de e-mail.

Termenul-limită de trimitere a creaţiilor este 22 iulie 2024, premiile concursului de poezie fiind oferite de Consiliul Judeţean Braşov şi de sponsori locali.

Câştigătorii concursului de poezie vor fi anunţaţi telefonic, iar festivitatea de decernare a premiilor va avea loc în data de 29 iulie 2024.

„Deoarece dorim să promovăm debutul literar, cei care au volume publicate nu vor fi acceptaţi la concurs”, este mesajul transmis de organizatori.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button