Expres

Concurs de croşetat viteză

Concurs de croşetat viteză

Centrul Cultural Reduta organizează CONCURSUL DE CROȘETAT VITEZĂ în data de 18 iunie, de la ora 18.00. La final de an școlar, pentru participanții la Proiectul „Artizanii Redutei” și nu numai, Serviciul Cultură Tradițională pregătește acest concurs meșteșugăresc la care vă puteți înscrie indiferent de vârstă.

Detalii derulare concurs:

Participanții la concurs sunt rugați să fie în sală cu 15 minute înainte de ora concursului, pentru înscriere. Participanții vor croșeta cu ochiuri de lanț, timp de 5 minute, timp cronometrat de un arbitru. Fiecare participant va primi același tip de fir, RedHeart Detroit și același număr de croșetă, 3.5, pentru a nu crea diferențe în lucru.

Vor realiza primul ochi pe croșetă, așteptând să se dea startul din partea arbitrului. După start, vor croșeta timp de 5 minute. La final, după cele 5 minute, vor lăsa croșeta cu lanțul realizat pe masa de lucru.

Arbitrul va închide lucrul la fiecare concurent și va măsura, prin comparare, alegând cel mai lung lanț croșetat. Vor fi descalificați din concurs cei care vor lucra cu alt fir decât cel pus la dispoziție sau cu altă croșetă decât cea pusă la dispoziție sau vor lucra ochiurile mult prea largi pentru a câștiga în lungimea lanțului.

Se propun două categorii de vârstă: până în 16 ani și peste 16 ani și o altă categorie suplimentară pentru cei care croșetează cu mâna stângă, fiind cunoscut faptul că lucrul cu croșeta pentru stângaci este mult mai anevoios și dificil de abordat față de cei care lucrează cu mâna dreaptă.

Detalii și înscrieri la Concursul de CROȘETAT VITEZĂ la numărul de telefon: 0726349790.

Pentru fiecare categorie de concurs se va acorda un premiu constând în fire și instrumente de lucru oferite de sponsorul evenimentului: Mez Crafts România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button