Expres

Concert de Crăciun anulat din cauza unei tragedii

Concert de Crăciun anulat din cauza unei tragedii. Kelly Family și-a anulat vineri seara concertul de pe Arena OWL din Halle/Westfalia, la doar două minute după ce începuse. Un spectator a murit, după ce s-a prăbușit și a fost resuscitat zeci de minute, relatează Westfalen Blatt.
„Concertul de Crăciun” al americanilor de la Kelly Family începuse în fața a 4.500 de fani la ora 19:10, dar după doar două minute muzica s-a oprit brusc, în timpul primei piese.

Concert de Crăciun anulat din cauza unei tragedii. „Din cauza unei urgențe medicale în rândul publicului, concertul nostru trebuie întrerupt”, a explicat Patricia Kelly, înainte ca muzicienii să se retragă de pe scenă. Paramedicii s-au luptat pentru viața bărbatului timp de aproximativ 35 de minute înainte de a fi dus la ambulanță. După încă 25 de minute, Patricia, Jimmy și John au intrat pe scenă, vizibil supărați, și au anunțat că concertul va fi anulat.

„Din păcate, bărbatul a decedat. Ne rugăm pentru el și pentru familia lui. Nu putem avea o petrecere pe scenă astăzi. În 50 de ani de muncă, nu ni s-a întâmplat niciodată așa ceva”, a spus Patricia.Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button