Expres

Concert de colinde arhaice, acces gratuit cu cod QR

Concert de colinde arhaice, acces gratuit cu cod QR

„Noi umblăm, noi colindămu” este titlul concertului de colinde arhaice ce are loc în seara de Sfântul Nicolae, la Teatrul „Sică Alexandrescu”, în organizarea Asociației Tinerii din Ziua de Azi.

„Se aude cumva doba? Da! Vestește Nașterea Mântuitorului! Strigăturile populare, datinile strămoșești, straiele tradiționale românești, și bineînțeles, colindele păstrate cu sfințenie de la străbunii noștri vor prinde viață și anul acesta prin noi, ceata de colindători a Asociației Tinerii din Ziua de Azi.
Cu sumanele pe umeri și cu doba prinsă-n mâini, vă așteptăm în data de 6 decembrie, ora 19:00, la Teatrul «Sică Alexandrescu”, ca să ne bucurăm împreună de frumusețea colindului și a datinilor străvechi
”.

Intrarea este liberă, dar cu rezervare prin codul QR de pe afiș ori de pe un formular Google.
Cei care se prezintă fără rezervare vor fi puși pe o listă de așteptare, în ordinea ajungerii la sala de spectacol.
„Persoanele care și-au rezervat bilet trebuie să își ocupe locul până la cel târziu ora 18:45, în caz contrar, rezervarea va fi anulată, iar locul va fi ocupat de o persoană de pe lista de așteptare. La sală vor exista voluntari ai Asociației «Tinerii din Ziua de Azi» care vă vor îndruma către locurile dumneavoastră”, spun organizatorii.
Pentru cei care nu vor putea intra, există o consolare. Concertul va fi transmis live pe pagina de YouTube a asociației.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button