Expres

Concert cu intrare liberă, de Ziua Universității

Concert cu intrare liberă, de Ziua Universității

Centrul Muzical al Universității Transilvania din Brașov ne invită la concert, cu prilejul sărbătoririi Zilei Universității – 1 martie. Concertul din această seară va avea ca protagoniști două personalități de excepție ale sceneimuzicale românești, a căror recunoaștere și apreciere se extinde și în afara granițelor, atât prin intermediul a numeroase premii câștigate la concursuri de prestigiu, cât și grație unei bogate activități culturale caritabile. Este vorba despre violoncelistul Octavian Lup, o prezență familiară în sălile de concert ale celor mai importante filarmonici din țară și din Europa și fondator al proiectului New Hope, și pianista Raluca Rad, solistă și, deopotrivă, ambasadoare a pedagogiei muzicale moderne – statut confirmat de profilul numeroaselor programe de educație muzicală în care este implicată.

Vă invităm, așadar, la un Concert Cameral care propune un program esențial, realizând o incursiune succintă, dar cuprinzătoare, în istoria muzicală a duo-ului violoncel-pian: J.S. Bach, L. van Beethoven, R. Schumann, C. Debussy, S. Rachmaninov.

Evenimentul va avea loc la Aula Sergiu T. Chiriacescu, începând cu ora 18.00, și va putea fi urmărit live pe pagina Universității Transilvania din Brașov, https://unitbv.ro/ și pe pagina Facebook a Centrului Muzical.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button