Expres

Comisar de poliție, dispărut în timp ce se afla la pescuit

  • dunare_4.jpg
 

Un comisar de poliţie a dispărut în Dunăre, în timp ce se afla la pescuit. Bărbatul încă nu a fost găsit, iar din primele informații acesta este un ofițer de poliție în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, la Secția 24. Din primele verificări, se pare că bărbatul se afla la o partidă de pescuit împreună cu prietenii săi și a căzut în apele Dunării.

Încă de dimineaață este căutat de scafandri ISU în Dunăre, în zona localității Prundu, din județul Giurgiu. Autoritățile intervin fără oprire pentru a-l găsi pe polițist. O echipă formată din 4 scafandri ISU sunt pe largul Dunării și îl caută fără oprire. La fața locului este pregătită și o ambulanță să-i acorde îngrijiri medicale bărbatului în momentul în care va fi găsit și, în plus, este prezent și un echipaj de poliție care va face cercetări cu privire la producerea acestui eveniment.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button