Expres

Comandament pentru sezonul estival, la Prefectura Brașov

Comandament pentru sezonul estival, la Prefectura Brașov

Membrii Colegiului Prefectural au aprobat „Programul pentru asigurarea ordinii publice şi a stării de sănătate a populaţiei în perioada sezonului estival 2024”. Pentru realizarea acestui program, prin Ordin al Prefectului, au fost constituite două comisii mixte.

Una dintre ele este Comisia pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice pe teritoriul judeţului Braşov în perioada sezonului estival – având ca membri reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliție Judeţean Brașov și Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Nicolae Titulescu” Brașov.

Cealaltă este Comisia de control pentru supravegherea activităţii operatorilor economici din turism și a unităților de alimentație publică din județul Brașov – constituită din reprezentanţi ai Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Brașov, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţiei de Sănătate Publică Brașov, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Nicolae Titulescu” şi Inspectoratului de Poliție Judeţean – după caz.

Instituțiile membre ale celor două comisii vor desfășura verificări pe ariile proprii de competență, urmând ca la finalul sezonului estival, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, să informeze Instituţia Prefectului Judeţul Braşov, cu privire la activitățile de control derulate, constatările efectuate și măsurile de remediere dispuse.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button