Expres

Codrin Ștefănescu se retrage din viața politică

Codrin Ștefănescu se retrage din viața politică

Președintele Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, a anunțat vineri, 13 ianuarie, că se retrage ”o perioadă” din viața politică, din cauza unor probleme de sănătate.

Dragi români,

Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare.

Proiectul #AliantaPentruPatrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi în urmă cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție si vanzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

El a anunțat că partidul Alianța pentru Patrie va fi condus de fostul ministru al Educației Liviu Pop.

Am predat azi colegilor mei din APP un partid al patrioților români, pregătit și organizat bine în teritoriu să între in lupta decisivă a recuperării României, a demnității, a dreptului nostru de a trăi liber in țara noastră!

Am convocat azi un CEx și un congres extraordinar, i-am rugat pe colegii mei să înțeleagă situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop – fost ministru al Educației să preia conducerea partidului, să rămână uniți și hotărați pentru vremurile cumplite ce vor urma”, a mai scris el.

Codrin Ștefănescu le-a mulțumit colaboratorilor pentru susținere, precizând că le va rămâne alături.

Voi rămâne alături de ei și în timp ce voi purta o nouă luptă, aceea pentru propria-mi sănătate! Vă mulțumesc vouă, patrioți români, cei care m-ați motivat să construiesc Alianța Pentru Patrie! Vă iubesc!

Codrin Ștefănescu se retrage din viața politică


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

un imbecil si jumatate, impreuna cu prietenul sau ponta !

Raoke
1 an în urmă

Acum, ca se retrage, ar putea sa se mute intr-un loc mai racoros si cu zabrele.

Willy
1 an în urmă

Asta in politica e un fel de raoke/barbughey la comentarii. Mancatori de rahat cu mentalitate de slugoi. Astia fara stapan sunt zero. Nu au nici un ideal. Unul slugoiul lui Dragnea, altul slugoiul latrator al lui Putin.

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Deviantule, nu ne mai povestesti deloc cum te simti cand dai cu copita in pensionare? Ca despre doze nu mai latri nimic, despre botnite nimic, pe nebuna de moldovan, zisa Mengele cu fusta, n-o mai lauzi de ”profesionista”. Macar scrie… Citeşte mai mult »

Back to top button