Expres

CJ Brașov așteaptă proiecte culturale din partea autorităţilor şi instituţiilor publice

CJ Brașov așteaptă proiecte culturale din partea autorităţilor şi instituţiilor publice

După programul destinat operatorilor privați, Consiliul Judeţean Brașov a lansat sesiunea de finanțare a proiectelor culturale adresate beneficiarilor de drept public. În 2024, bugetul total al acestui program este de 450.000 lei. Pentru un proiect cultural cu buget total de minimum 40.000 lei, finanțarea nerambursabilă acordată de autoritatea contractantă este de maximum 30.000 lei și va reprezenta cel mult 75% din valoarea eligibilă a proiectului.

Important de știut este că un solicitant poate contracta un proiect în cursul unui an calendaristic. 11 noiembrie 2024 reprezintă data până la care trebuie finalizate activităţile prevăzute în proiect, inclusiv plăţile efectuate de beneficiarul finanţării nerambursabile.

Data-limită pentru depunerea proiectelor este 11 aprilie 2024, ora 16:30, la sediul Consiliului Judeţean Braşov. Perioada selecţiei şi evaluării proiectelor: 12 aprilie – 15 mai 2024.

Ghidul solicitantului pentru proiectele culturale iniţiate de beneficiarii de drept public poate fi consultat pe site-ul Consiliului Judeţean Braşov www.cjbrasov.ro, dar şi la sediul Consiliului Judeţean Braşov, Serviciul Învățământ, Cultură, Turism, Sport, Culte și Relații Externe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button