Expres

Circulați cu prudență! Se asfaltează pe DN1

Direcția Regională Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a anunțat că execută lucrări de refacere a asfaltului pe DN1, între Șercaia și Făgăraș, astfel că circulația rutieră este îngreunată.Lucrarea este realizată de Secția Producție din cadrul DRDP Brașov. Lucrările de reparații constau în refacerea stratului de uzură pe suprafețe mai întinse unde carosabilul era degradat.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu prudență, să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile rutiere montate la faţa locului, în zonele cu lucrări.

Acestea sunt semnalizate corespunzător, iar traficul se desfășoară alternativ pe câte un sens de mers.

Refacem asfaltul de pe DN1 între Șercaia și Făgăraș! Lucrarea este realizată de Secția Producție din cadrul DRDP Brașov și constă în refacerea stratului de uzură pe sprafețe întinse. Vă rugăm să circulați cu prudență în zona șantierului!”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button