Expres

Ciolacu și Ciucă fac astăzi anunțul anului

Ciolacu și Ciucă fac astăzi anunțul anului.

Liderul PNL Nicolae Ciucă şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu au avut o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis, astăzi, înainte de anunţarea înţelegerii pentru un calendar al alegerilor din acest an.

La această oră are loc ședința coaliției, după ce cele două partide au avut întruniri separate.

Anunţul privind acordul dintre cele două partide urmează să fie făcut la ora 19.00 de către Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan declarase la Palatul Victoria, după discuţiile din coaliţie, că preşedinţii PNL şi PSD vor anunţa după şedinţele interne ale partidelor un proiect important.

La rândul lui, europarlamentarul PSD Mihai Tudose a spus că rezultatele unei cercetări sociologice care arată că mai mult de 60% dintre români doresc comasarea și o majoritate chiar mai mare, şi o continuitate a guvernării.

Tudose a precizat că în şedinţele PNL şi PSD va fi prezentată strategia pe care au convenit să o propună, şi apoi vor avea o ședință a coaliţiei imediat după aceste întâlniri, iar la ora 19.00 cei doi preşedinţi vor ieşi public.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button