Expres

Chipsuri cu aromă de șosete murdare, la vânzare / Inclusiv în Brașov

Chipsuri cu aromă de șosete murdare.

Acesta este noul produs al firmei din Ținutul Secuiesc care a pus în comercializare și „celebrele” conserve cu excremente de urs – Detalii, AICI.

Chipsuri cu aromă de șosete murdare

Într-un reportaj realizat de Kanal D, clienții unui magazin din Brașov sunt siderați de apariția acestui sortiment de chipsuri. La casa de marcat, casiera nici nu a reușit să scaneze punga. Produsul nu apărea în sistem, întrucât tocmai fusese livrat.

Reporterul de la Kanal D a reușit să convingă niște tineri să guste chipsurile cu aromă de șosete murdare.

„Gust de șosete nu știu dacă au, că n-am gustat șosete vreodată”, s-a amuzat un adolescent. Altul a precizat: „Mirosul este ca la chipsurile cu usturoi, adică nimic ieșit din comun. Mă așteptam să miroasă foarte urât”.

Chipsuri cu aromă de șosete murdare

Potrivit sursei citate, lista de ingrediente de pe ambalaj nu are nici o legătură cu reclama. Pe lângă cartofi, produsul conține: 62% ulei de floarea soarelui, 34% plante medicinale, 2,5% măceșe, cimbrișor, roiniță, oregano, mentă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
10 luni în urmă

No limit la ….orice!

Back to top button