Expres

Cel mai norocos om din lume la pariuri sportive / Are terenuri și la Râșnov

Cel mai norocos om din lume.

PRESShub a relatat că un membru al comitetului care trebuie să supravegheze piața jocurilor de noroc din România a raportat pentru anul 2020 câștiguri de aproape 34.000 de euro din pariuri sportive. 

Cel mai norocos om din lume

Raul Cristian Petrescu este reprezentantul Ministerului de Finanțe în cadrul Comitetul de supraveghere al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Potrivit ordonanței de urgență din 2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, Comitetul de supraveghere aprobă echipamentele dedicate pentru organizarea acestor jocuri, emite licențe pentru firmele care organizează jocuri de noroc, aprobă regulamentele pentru tombole și alte extrageri de acest tip.

Conform sursei citate, Raul Cristian Petrescu a fost numit în Comitetul de supraveghere al ONJN în 2021, de către Florin Cîțu, pe vremea când era prim-ministru. Anterior, a lucrat ca vicepreședinte al ANAF, coordonator al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, fiind numit în această funcție în 2019, de către Viorica Dăncilă.

Cel mai norocos om din lume

Așa cum a informat PRESShub, trei ani la rând, cel care s-a ocupat de combaterea fraudelor fiscale și acum de monitorizarea pieței jocurilor de noroc a menționat în declarațiile de avere câștiguri între 34.000 și 40.000 de euro anual, doar din pariuri sportive. În ultimii trei ani, doar din pariuri sportive și doar de la o singură casă de pariuri – Superbet – Raul Petrescu a declarat că a încasat circa 115.000 de euro.

Conform declarației de avere prezentată de PRESShub, printre altele, Raul Cristian Petrescu deține terenuri în Râșnov, dobândite ca moștenire.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button