Expres

Ce va fi între Magazinul Star și Modarom / Anunțul Primăriei Brașov

Ce va fi între Magazinul Star și Modarom.

A treia ediție a Street Delivery Brașov, proiect cofinanțat de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare a proiectelor culturale, deschide evenimentele verii în oraș. Între 23 și 25 iunie, strada Eroilor (tronsonul dintre Magazinul Star și Modarom) redevine un spațiu deschis artei, jocului, performance-ului, atelierelor și expozițiilor.

Ce va fi între Magazinul Star și Modarom

,,Redesenăm orașul așa cum am vrea să fie pentru toți locuitorii săi: accesibil, deschis, aerisit, prietenos, colorat. Timp de trei zile, privim Brașovul din șaua unui unicorn, nu din scaunul unui vehicul, reimaginăm o stradă ca o scenă de poveste în care noi suntem personajele. Vei descoperi pe strada noastră cinci zone fantastice în care să te bucuri de oraș așa cum este el: zona de joc și joacă, unde tronează copilăria, arta de a modela cu mâinile, spectacole și activități pentru cei mici; zona de artă digitală și instalații media, în care artiști brașoveni și timișoreni își expun lucrările; zona care te apropie de natură, în care elemente naturale se vor îmbina în jurul unor performance-uri și workshopuri de creație; zona de food&bar în care vei descoperi cele mai delicioase preparate ale prietenilor din Breasla Cârciumarilor Brașoveni și zona de muzică&fun, în care vom petrece împreună serile acestea de vară”, au precizat organizatorii, potrivit BrașovCity.ro.

În cele 3 zile, brașovenii și turiștii se pot bucura de ateliere de decorațiuni și desene pe asfalt, pictură pe turtă dulce, reprezentații muzicale, ateliere cu roboți pentru copii, workshop de modelare urbană, atelier de bijuterii din materiale reciclate, pictură pe față, lectură în spațiu public, atelier creativ de gândire ecologică, atelier de ilustrație, etc.

Ce va fi între Magazinul Star și Modarom

,,Vara culturală începe să devină o tradiție a Brașovului, o vară în care brașovenii și turiștii se pot bucura de zeci de evenimente, pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Începem azi cu un eveniment organizat în parteneriat cu Alianța Franceză, iar de vineri și până duminică vă invităm pe toți la Street Delivery, evenimentul care înlocuiește circulația mașinilor din zona dintre Star și Modarom cu arta, cu bucuria jocului, cu expozițiile, cu atelierele pentru cei mici și pentru cei mari, cu lectura sau cu desenele pe asfalt. Vă așteptăm să fiți parte din acest proces în care, prin cultură, redăm orașul și pietonilor”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button